Pagina de start a forumului Limba latina, Lingua Latina Forum Limba latina, Lingua Latina Forum
Un site cu tot ce tine de limba latina. Exista varianta forumului in limba latina (alegeti limba din Profil). Hoc forum versionem Latinam habet (elige linguam in Persona).
 
 FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pagina de start a forumului Limba latina, Lingua Latina Forum
Limba latina, Lingua Latina Forum - Termenii acordului de inregistrare

Utilizatorilor le este interzis sa transmita prin intermediul site-ului www.limbalatina.ro/forum/ mesaje sau informatii care nu respecta urmatoarele reguli:

1. Nu este permis atacul la persoana si folosirea unui limbaj necivilizat, obscen, antisemit, xenofob sau rasist. Sunt interzise injuriile, afirmatiile vulgare, ironia de prost gust, fara sens la adresa oricarei persoane;
2. Incercati sa aveti un ton politicos atunci cand faceti o reclamatie si dati cat mai multe detalii in legatura cu problema dv. Nu jigniti si nu raspundeti la jigniri; moderatorii si administratorul au datoria de a sanctiona sau avertiza in aceste cazuri.
3. Este interzisa postarea de materiale pornografice, sau orice tip de materiale ilegale, inclusiv link-uri catre site-uri care contin asemenea materiale. Este interzisa postarea informatiilor care incalca legea drepurilor de autor (Warez , Crack , MP3 etc). Regulile sunt valabile si in mesajele private.
4. Va rugam, in scopul unei minime organizari a discutiilor, nu deschideti topicuri noi, decat daca nu exista unul deschis cu aceeasi tema. Este recomandabil sa cititi ceea ce s-a scris pe forum inainte de a posta o intrebare sau, in lipsa de timp, sa folositi functia "Cautare" (sus, sub "Forum www.limbalatina.ro", al doilea buton).
6. Raspunderea pentru mesajele postate revine exclusiv autorului acestora.

In cazurile in care Administratorul apreciaza ca un Utilizator nu respecta aceste reguli, poate restrictiona accesul Utilizatorului la forum. Restrictionarea poate insemna:
- stergerea mesajelor al caror continut nu respecta regulamentul forumului;
- suspendarea temporara sau permanenta a contului si a tuturor informatiilor pe care le contine;
- interzicerea accesului la serviciile www.limbalatina.ro/forum/;
Restrictionarea accesului Utilizatorului poate sa fie sau nu precedata de avertismente, in functie de aprecierea exclusiva a Administratorului.

Acest regulament poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun.

Prin apasarea pe butonul de inregistrare se considera ca sunteti de acord cu aceste conditii.





Varianta in limba romana: Romanian phpBB online community