Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
marin_m_alex Miles
Data inscrierii: 01/Mar/2007 Mesaje: 5 Locatie: Tulcea
|
Trimis: Sam Mar 17, 2007 7:30 pm Titlul subiectului: O traducere |
|
|
ma puteti ajuta cu o traducere?Horum adventu tanta rerum commutatio est facta, ut nostri, etiam qui vulneribus confecti procubuissent, scutis innixi, proelium redintegrarent multumesc f mult |
|
Sus |
|
|
cos Aedile
Data inscrierii: 15/Mar/2007 Mesaje: 56
|
Trimis: Sam Mar 17, 2007 11:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
La sosirea acestora s-a produs o asemenea schimbare de situatie, incat ai nostri, chiar si cei care se prabusisera strapunsi de rani, sprijiniti de (in) scuturi, au reluat lupta.
Te-as ruga totusi data viitoare sa postezi tu o varianta, nu de alta, dar nu am vrea sa cred ca iti "servim" teme (i.e. variante de Bac) gata rezolvate, fara ca tu sa faci nici cel mai mic efort... Nu e prea fair-play, nu? |
|
Sus |
|
|
marin_m_alex Miles
Data inscrierii: 01/Mar/2007 Mesaje: 5 Locatie: Tulcea
|
Trimis: Dum Mar 18, 2007 3:46 am Titlul subiectului: buna seara |
|
|
aveti dreptate!am scris acel mesaj pt cineva deoarece nu a putut accesa situ azi in timpu zilei!nu se putea loga!multumesc f mult totusi |
|
Sus |
|
|
manu Censor superior
Data inscrierii: 30/Dec/2006 Mesaje: 236 Locatie: Europa
|
Trimis: Dum Mar 18, 2007 2:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Subscriu la ce a spus COS: ar fi bine ca aceia care vor sa afle de aici cate o traducere corecta, sa incerce mai intai singuri, adica sa se vada ca au miscat ceva, nu ar fi bine sa transformam forumul intr-o masina de tradus texte gratuit, pretul trebuie sa fie totusi incercarea prealabila. _________________ Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Videte bac.limbalatina.ro - Omnia de Bacalaureato! |
|
Sus |
|
|
clau Miles
Data inscrierii: 26/Mar/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Lun Mar 26, 2007 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
buna in primul rand. sunt noua pe aici si ma intrebam daca postam traducerea unor variante de bac,primim altele in schimb? |
|
Sus |
|
|
|