Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
manu Censor superior
Data inscrierii: 30/Dec/2006 Mesaje: 236 Locatie: Europa
|
Trimis: Mar Iun 05, 2012 11:47 am Titlul subiectului: Pontes Millionaire, Vrei sa fii milionar pe calculator |
|
|
Pentru cine e interesat, am facut un joculet pe calculator, Vrei sa fii milionar.
Este simplu de instalat si de jucat, respecta in totalitate regulile emisiunii Vrei sa fii milionar, cel mai jucat joc TV in franciza din lume.
Pagina jocului este la:
www.milionar.pontes.ro
Link pentru descarcare directa:
Download Pontes Millionaire, o varianta gratuita in limba romana a jocului Vrei sa fii milionar
Prin sistemul integrat de actualizare vor aparea noi seturi cu intrebari, in prezent este doar cultura generala.
Poate va fi si un set cu intrebari despre limba latina...
In fisierul ajutor se poate citi cum oricine poate crea un nou set de intrebari.
Un set care respecta conditiile si este acceptat in joc, va aparea in lista din interfata principala a Pontes Millionaire sub forma:
Cultura generala (Ion Popescu)
Informatica (John McCarthy)
Va astept asadar la www.milionar.pontes.ro _________________ Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Videte bac.limbalatina.ro - Omnia de Bacalaureato! |
|
Sus |
|
|
emilia Quaestor
Data inscrierii: 11/Iun/2012 Mesaje: 24
|
Trimis: Mie Iun 20, 2012 8:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Este reusit jocul. Felicitari. |
|
Sus |
|
|
florinungureanu Miles
Data inscrierii: 23/Oct/2012 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Oct 23, 2012 11:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Era o chichita daca imi aduc bine aminte si puteai castiga, indiferent daca stiai sau nu raspunsurile:))
Ultima modificare efectuata de catre florinungureanu la Lun Oct 29, 2012 11:03 pm, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
|
manu Censor superior
|
Trimis: Vin Oct 26, 2012 9:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
La asta nu e nici o chichita...
Au mai aparut cateva seturi cu intrebari... _________________ Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
|
Sus |
|
|
ioanaserban Miles
Data inscrierii: 27/Oct/2012 Mesaje: 2
|
Trimis: Sam Oct 27, 2012 4:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vrei sa fii miliardar? Joc nou? Super.. ma bag si eu:) _________________ Burraco online gratis |
|
Sus |
|
|
manu Censor superior
|
Trimis: Lun Dec 24, 2012 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt acum mai multe seturi de intrebari la jocul Vrei sa fii milionar, din:
Biblie, literatura, toate capitalele lumii, informatica, zoologie etc.
Un link direct de descarcare a jocului:
Pontes Millionaire, jocul Vrei sa fii milionar
Poate se uita cineva in manual si vede cum se fac seturi noi de intrebari. Nu ar strica un set de intrebari din literatura si/sau istoria latina, ori altceva legat de antichitatea greaca sau romana. _________________ Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
|
Sus |
|
|
manu Censor superior
|
Trimis: Mie Feb 27, 2013 2:34 am Titlul subiectului: |
|
|
A aparut un nou set de intrebari la jocul Vrei sa fii milionar, acesta este din antichitatea romana. Sunt de fapt cele o mie de intrebari propruse pentru examenul de Bacalaureat la limba latina 2008 / 2009.
Cele 100 de variante ale subiectului III sunt disponibile intr-un mod dinamic si la www.bac.limbalatina.ro.
Cine are instalat jocul poate sa aiba noul set de intrebari, precum si alte seturi cu intrebari din sport, literatura etc, apasand butonul Actualizare din interfata principala a jocului.
Pentru a descarca jocul, click pe link-ul urmator, apare direct caseta de salvare:
Descarcare Pontes Millionaire, actualizat in 26 februarie 2013 _________________ Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
|
Sus |
|
|
calatorul Miles
Data inscrierii: 18/Ian/2013 Mesaje: 7 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 28, 2013 11:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Foarte interesant jocul si o idee bine venita pentru cei care se uitau si vroiau sa participe la varianta reala, o sa descarc si eu si o sa joc.. |
|
Sus |
|
|
latinusers Vizitator
|
Trimis: Mie Mar 13, 2013 7:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi place jocul, il urmaream si cand era pe prima si mergeam si in public si chiar e interesant si se mai cultiva omul si mai invata niste lucruri pe care nu le stia sau nu a auzit, e captivant si gandit bine.. |
|
Sus |
|
|
manu Censor superior
|
Trimis: Lun Apr 01, 2013 12:55 pm Titlul subiectului: Set de intrebari din Harry Potter de J. K. Rowling |
|
|
A mai aparut la actualizari pentru jocul Vrei sa fii milionar un set de intrebari, de aceasta data din lumea lui Harry Potter a lui J. K. Rowling.
Sunt in total 225 intrebari, distribuite pe cele 3 grade de dificultate: 90, 85, respectiv 50. _________________ Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
|
Sus |
|
|
|