Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
ionela Censor
Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 254 Locatie: Suceava
|
Trimis: Dum Iul 01, 2007 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
mishick a scris: |
acum e prea tarziu sa mai conteze daca stiu sau nu, important e daca are cineva analiza celor 4 cuvinte
si nu mai fiti ipocriti ...toata lumea stie ca ne bucuram pt traduceri cu 3 zile inainte pt ca le putem lua cu noi...ca nu e nimeni nebun sa invete 100 de fraze |
Putina decenta in limbaj nu ar strica. In loc sa multumesti ca exista acest site si ca s-au postat rezolvarile la aproape toate variantele, esti nemultumit si jignesti. Chiar vrei sa iei nota maxima pe spinarea altora? Rezolvarile postate ar trebui sa fie pentru a ti le verifica pe ale tale, sau a te ajuta acolo unde ai neclaritati, iar nu pentru a-ti face copiute. _________________ carpe diem |
|
Sus |
|
|
mishick Quaestor
Data inscrierii: 21/Mar/2007 Mesaje: 12
|
Trimis: Dum Iul 01, 2007 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
vrei sa spui ca tu nu-ti vei lua nicio masura de precautie cand in zilele noastre e atat de simplu ? si daca toata lumea o face eu de ce sa cad de fraier ? sa fiu unicul corect si sa regret ?
si in plus nu vreau nota maxima...vreau o nota decenta.
imi pare rau daca am jignit pe cineva dar parca prea ingerasi sunteti cand stim cu totii de ce se bucura lumea pt traduceri. ca asa ..le putea corecta orice profesor de latina, nu era nevoie de niste propozitii de a caror corectitudine nu e nimeni sigur pt a vedea daca cele pe care le aveati deja erau bune
atunci cer si eu sa ma corectez la analiza cuvintelor : le are cineva ? as vrea sa vad daca le-am facut bine |
|
Sus |
|
|
ionela Censor
Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 254 Locatie: Suceava
|
Trimis: Dum Iul 01, 2007 5:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
mishick a scris: | vrei sa spui ca tu nu-ti vei lua nicio masura de precautie cand in zilele noastre e atat de simplu ? si daca toata lumea o face eu de ce sa cad de fraier ? sa fiu unicul corect si sa regret ?
si in plus nu vreau nota maxima...vreau o nota decenta.
imi pare rau daca am jignit pe cineva dar parca prea ingerasi sunteti cand stim cu totii de ce se bucura lumea pt traduceri. ca asa ..le putea corecta orice profesor de latina, nu era nevoie de niste propozitii de a caror corectitudine nu e nimeni sigur pt a vedea daca cele pe care le aveati deja erau bune
atunci cer si eu sa ma corectez la analiza cuvintelor : le are cineva ? as vrea sa vad daca le-am facut bine |
NU, eu am terminat facultatea de foarte multi ani. Nu ai fi singurul corect si cinstit. Este vorba aici totusi de niste calitati morale pe care ar trebui sa le ai. _________________ carpe diem |
|
Sus |
|
|
catalin Quaestor
Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 25
|
Trimis: Lun Iul 02, 2007 12:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va rog frumos incercati sa mai trimite-ti impartirea propozitiilor si analiza celor 4 cuv ale textelor...........va rog frumos !!!!!!!!
Ma refer celor care le au sa ne ajute si pe noi cei care nu le stim sa le facem...........!!!!!!! |
|
Sus |
|
|
pritty Quaestor
Data inscrierii: 23/Mar/2007 Mesaje: 29
|
Trimis: Lun Iul 02, 2007 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
stai linistit ca fara alea iei oricum 9..daca ai invatat literatura, desigur
primesti 5 puncte pt impartirea in propozitii...si 5 pt analiza cuvintelor..si avand in vedere k nu stii latina..cred k e ok.
Ti le-as fi dat eu..mi-e egal..dar nu le am pe comp..si ar fi 100 de pagini de scanat..asa k..
Bafta!!!! |
|
Sus |
|
|
pritty Quaestor
Data inscrierii: 23/Mar/2007 Mesaje: 29
|
Trimis: Lun Iul 02, 2007 12:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
din alea 10 puncte ceva tot o sa iei...presupun k macar sa deosebesti partile de vorbire sti...si sa scri numarul dupa traducere...sau persoana |
|
Sus |
|
|
catalin Quaestor
Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 25
|
Trimis: Mar Iul 03, 2007 12:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Te rog mishick posteaza si tu analiza cuvintelor si despartirea in propozitii..............te rog frumos...................!!!!!!!!!!!!!! |
|
Sus |
|
|
Cristy Quaestor
Data inscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 20
|
Trimis: Mar Iul 03, 2007 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Zicea cineva ca iei 9 daca ai invatat lirica. la mine in liceu nu s-a facut latina. de unde sa invat ? din parti. daca nici altii nu ma ajuta atunci cine ? nimeni. machinui sa scot un 5 si orice punct conteaza. care are si vrea sa posteze analiza e ok, daca nu, iarasi e ok |
|
Sus |
|
|
fortunata Quaestor
Data inscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 43 Locatie: Onesti
|
Trimis: Mar Iul 03, 2007 2:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu-ti fie cu suparare ,dar de ce ti-ai ales o asemenea materie daca zici ca nu s-a facut in scoala ta?
cu o zi inainte esti cam disperat,pana acum ce-ai facut?ca eu am vazut o frumoasa colaborare intre cei de pe forum.
bafta naine!sa auzim de bine! _________________ Exercitatio artem parat. |
|
Sus |
|
|
Cristy Quaestor
Data inscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 20
|
Trimis: Mar Iul 03, 2007 4:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
aveam de ales germana. germana nici atat n-am facut. macat aici scot 5-ul cu grilele si traducerea. la germana nu stiu un cuvant |
|
Sus |
|
|
|