Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
larisiana Quaestor
Data inscrierii: 18/Iun/2007 Mesaje: 10 Locatie: buzau
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 1:19 pm Titlul subiectului: notele...:)) |
|
|
abia astept sa vad ce note s-au luat...eu una m-am contrazis cu toata lumea ca daca citesti catusi de putin la latina si te straduiesti poti lua o nota mare....asa ca sambata,,,,,,,,postati si notele |
|
Sus |
|
|
pritty Quaestor
Data inscrierii: 23/Mar/2007 Mesaje: 29
|
Trimis: Sam Iul 07, 2007 2:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
9.35 cea mai mica dintre notele mele de la bac..nush sigur d c..dar oricum se compenseaza cu celelalte. Media generala la bac e 9.66 |
|
Sus |
|
|
Cristy Quaestor
Data inscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 20
|
Trimis: Sam Iul 07, 2007 7:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
8.00 latina |
|
Sus |
|
|
alois Miles
Data inscrierii: 29/Mar/2007 Mesaje: 9 Locatie: BUCURESTI
|
Trimis: Sam Iul 07, 2007 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
am luat cea mai mare nota...dintre toate probele scrise....9.70 .... z yey _________________ daca nu sti spre ce port te indrepti,niciun vant nu ti-e favorabil |
|
Sus |
|
|
manu Censor superior
Data inscrierii: 30/Dec/2006 Mesaje: 236 Locatie: Europa
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 1:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari tuturora, pana la urma a fost totul bine.
Pritty, pacat ca tocmai la latina sa fie cea mai mica nota... probabil ai fost depunctata putin la subiectul cu comentariul, altfel nu imi explic. Oricum, nu are vreo importanta, media este mare si nu vei avea probleme la inscrierea la facultate.
Ceilalti vad ca tot note mari au obtinut, as fi curios si de ceilalti care au mai intrat pe forum.
Succes tuturora la inscrierile la facultate!!! _________________ Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Videte bac.limbalatina.ro - Omnia de Bacalaureato! |
|
Sus |
|
|
Lucumon Censor
Data inscrierii: 04/Apr/2007 Mesaje: 59 Locatie: Suceava
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 6:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
10 la latina. Felicitari tuturor si succes la facultate! Voi la ce facultati dati? _________________ "Non tam praeclarum est scire Latine quam turpe nescire" (M. Tullius Cicero) |
|
Sus |
|
|
irinuca Quaestor
Data inscrierii: 12/Iun/2007 Mesaje: 13
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
yo am luat 9.10:( |
|
Sus |
|
|
alois Miles
Data inscrierii: 29/Mar/2007 Mesaje: 9 Locatie: BUCURESTI
|
Trimis: Mie Iul 11, 2007 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
felicitari dragii mei...iar tu lucumon ne-ai luat pe toti ... eu dau la actorie _________________ daca nu sti spre ce port te indrepti,niciun vant nu ti-e favorabil |
|
Sus |
|
|
constantinrachita Aedile
Data inscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 79 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 9:56 am Titlul subiectului: Re: notele...:)) |
|
|
larisiana a scris: | abia astept sa vad ce note s-au luat...eu una m-am contrazis cu toata lumea ca daca citesti catusi de putin la latina si te straduiesti poti lua o nota mare....asa ca sambata,,,,,,,,postati si notele |
Ei, pana la urma la ce concluzie atzi ajuns? E nevoie de multa munca sau e de ajuns pt bac sa rasfoiesti cateva pagini? |
|
Sus |
|
|
pritty Quaestor
Data inscrierii: 23/Mar/2007 Mesaje: 29
|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 10:04 am Titlul subiectului: |
|
|
Concluzia mea e ca daca n-ai habar de engleza sau franceza (sau oricare alta limba straina) si te trezesti in a 12a derutat..ai putea sa te apuci de latina. Inveti cultura si civilizatia romana..cei 8 autori, si ai rezolvat doua din cele 3 subiecte. In schimb la traducere, in cazul in care nu o sa poti copia ), trebuie sa te straduiesti mai mult |
|
Sus |
|
|
fortunata Quaestor
Data inscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 43 Locatie: Onesti
|
Trimis: Vin Iul 13, 2007 9:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Ma bucur ca ati reusit asa usor,cum spuneti voi.Dar in privinta sfatului cu traducerea,despre care ziceti ca ar fi cerut putina munca ,daca nu ati fi copiat,nu-l mai dati si altora ce urmeaza sa treaca prin acest examen.Ganditi-va ca ati avut voi ocazia sa aveti variantele,ceea ce ,dupa cate se aud nu cred ca o sa mai apara la anu'.Asa ca faza cu copiatu la traducere nu ramane,iar de munca multa e nevoie.Daca ati trecut voi usor,nu va mai erijati in indrumatori pt cei ce vor trece prin examinari.
Mult succes in continuare! _________________ Exercitatio artem parat. |
|
Sus |
|
|
caesar Aedile
Data inscrierii: 29/Mar/2007 Mesaje: 65
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 9:29 pm Titlul subiectului: 9:50 |
|
|
eu am luat 9:50..) cea mai mare nota de la probele scrise...)..adevarul e ca ... a fost prea simplu ...ma refer...am avut jumatate de an la dispozitie sa pregatim variantele..si eu cred ca aici pe site s-a lucrat intens...felicitari tuturor celor care sunt multumiti de notele lor..!!! si bafta in continuare la facultate...!!! |
|
Sus |
|
|
|