Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
ionela Censor
Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 254 Locatie: Suceava
|
Trimis: Dum Iun 15, 2008 2:43 am Titlul subiectului: VACANȚĂ PLĂCUTĂ! |
|
|
Încă un mesaj la care nu voi primi răspuns, așa e de la un timp, vorbesc singură...
În sfârșit vacanță, pentru unii...Ce să vă doresc, să știți să vă bucurați de ea! _________________ carpe diem |
|
Sus |
|
 |
ifangela Aedile
Data inscrierii: 22/Mar/2007 Mesaje: 64
|
Trimis: Dum Iun 15, 2008 6:54 am Titlul subiectului: Inca nu vine vacanta...pentru uniii...ci bacul |
|
|
Mult spor la invatat! Nu pierdeti nici un ceas... |
|
Sus |
|
 |
ionela Censor
|
Trimis: Dum Iun 15, 2008 5:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Așa este, aproape că am uitat că 99,99% din cei ce intră pe forum dau bacul. Mult succes!
La anul vor fi fețe noi pe aici!  _________________ carpe diem |
|
Sus |
|
 |
ionela Censor
|
Trimis: Lun Aug 04, 2008 3:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce liniste pe aici! Ssssssssssss! Si totusi, cum va petreceti vacanta?  _________________ carpe diem |
|
Sus |
|
 |
ifangela Aedile
Data inscrierii: 22/Mar/2007 Mesaje: 64
|
Trimis: Mar Aug 12, 2008 12:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am fost pe valea Nerei langa Dunare, langa Bazias. Excelent! Foarte multi cu cortul. Am mancat salau, somn MMM! Apa Nerei e limpede ca si cristalul! VACANTA PLACUTA IN CONTINUARE! |
|
Sus |
|
 |
ionela Censor
|
Trimis: Mar Aug 12, 2008 1:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma bucur mult pentru tine. Cred ca a fost frumos. Mi-ai facut pofta!
Am fost cu baiatul meu mai intai la mare, unde am inotat, ne-am bronzat, ne-am plimbat si am facut o groaza de fotografii si apoi la Buzau. Este aici un parc super, parcul "Crang", unde ne-am dat cu hidrobicicleta, am servit un suc la terasa de acolo si am ascultat muzica din aia care imi place mie, mai veche, dar buna. Si aici am fotografiat natura. Sper sa ajungem si pe la Cluj.
Multumim pentru urare! O vacanta frumoasa si tie! ( atat cat a mai ramas din ea).  _________________ carpe diem |
|
Sus |
|
 |
|