|
Limba latina, Lingua Latina Forum Un site cu tot ce tine de limba latina. Exista varianta forumului in limba latina (alegeti limba din Profil). Hoc forum versionem Latinam habet (elige linguam in Persona).
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
copil_cu_vise_albastre Civis Romanus
Data inscrierii: 14/Ian/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Ian 14, 2009 1:56 pm Titlul subiectului: Ma transfer la stiinte sociale si trebuie sa dau diferenta:( |
|
|
OMG ! deci... eu momentan sunt la stiinte ale naturii (chimie bio) si am depus cerere sa ma mut la stiinte sociale ..in acelasi liceu .. De asemenea... inca o colea de a mea vrea sa se mute la sociale ...si ea e de la filo-engleza ... Directorul mi-a spus ca eu trebuie sa dau diferenta din latina ..
Eu am media mai mare decat ea... si totusi mi-e groaza de diferenta aia...
pana la urma care intra??
si pe baza la ce??
totusi... nu stie cineva in ce ar consta testul ala de diferenta?
ooh...am uitat sa mentionez... sunt a Xa |
|
Sus |
|
|
ifangela Aedile
Data inscrierii: 22/Mar/2007 Mesaje: 64
|
Trimis: Joi Ian 15, 2009 9:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Conform legii, diferența constă într-un examen care are 2 probe: una scrisă și una orală. Nota minima e 5. Tu trebuie să dai, de fapt, 2 diferențe: una pt clasa a IX-a (nota de la diferență va fi media de la lb latina pt a IX-a) și încă una pt clasa a X-a sem I. Prof iti va spune ce ai de invatat...in principiu materia de anul trecut și din semestrul I din a X-a...1 manual și jumătate. Nu vreau să te sperii, totul depinde de prof, poate iti dă mai putin. Baftă! |
|
Sus |
|
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|